Opsporingsbericht van de federale politie

29/06/2009 16:35

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van Onderzoeksrechter Dehaene en Procureur des Koning te Brussel - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op zondag 14 juni laatstleden verlieten Claudia LALEMBAIDJE en haar man hun woning in Schaarbeek. Ze werden die avond nog met de wagen gezien aan het Lehonplein.

Mevrouw LALEMBAIDJE en haar wagen zijn sinds die zondagavond spoorloos. De vermiste vrouw is 32 jaar oud. Ze is slank en 1m70. Ze heeft lang donker haar met bordeauxkleurige lokken. Ze droeg een zwarte vest, een topje en een kniebroek. De wagen betreft een grijsblauwe Citroën C4 met 2 deuren en nummerplaat VNW-096.

In het kader van dezelfde onrustwekkende verdwijning zoeken de speurders ook getuigen die een donkere MAZDA 626 hebben zien rijden tijdens de nacht van 14 op 15 juni, en dit in de omgeving van Dour of op de autosnelweg E19 tussen Brussel, Bergen en de Franse grens.

Hebt u de vermiste vrouw gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de politie. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119

U kan dit bericht nog eens nalezen op de politiewebsite en op teletekst pagina 725.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat ook op www.politie.be in de rubriek "vermist"

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel