Ingezonden persbericht

Fitness op het buitenterras bij Azzurro Wellness

In de maand juni hebben enkele honderden belangstellenden het in aanbouw zijnde wellnesscenter in Noordwijk bezocht. Zij kregen tijdens de zogenaamde 'Previewdagen' een rondleiding langs de vele faciliteiten van Azzurro. Op deze kijkdagen was er ook gelegenheid om lid te worden en velen maakten hier gebruik van.

Voor de klant was er bij ontvangst de mogelijkheid om op een welkomstkaart aan te kruisen waar de interesse lag. Aan de hand van deze gegevens werd er een op maat gesneden rondleiding verzorgd. Zo werd men geleid langs de lounge, het zwembad, de squashbanen en spinningruimte, maar ook langs de tennisvelden en de fantastische fitnessruimte. Eén van de hoogtepunten in de fitness was de mogelijkheid om straks te trainen in de zon op de buitenterrassen.

Ondanks het feit dat de komende tijd nog veel moet worden afgewerkt kon men toch al een aardig beeld krijgen van de mogelijkheden. Na elke rondleiding werd een presentatie gegeven van de verschillende vormen van lidmaatschap en de tarieven. Er waren zelfs al mensen die zich inschreven om lid te worden bij deze bijzondere club.

De Previewdagen zijn voorlopig voorbij. Waarschijnlijk komt er in september opnieuw een mogelijkheid om rondgeleid te worden in naar wat men nu al noemt 'het meest bijzondere wellnesscenter van Nederland'.
In oktober 2009 opent Azzurro haar deuren. Het Center wordt gevestigd op de Oude Zeeweg 57 in Noordwijk, meer informatie is te vinden op www.azzurrowellness.nl.