Stadsdeel Amsterdam-Noord

Inloopspreekuren inspraak Jongerentalentcentrum Noorderpark

Vanaf 26 mei tot en met 6 juli 2009 ligt het stedenbouwkundig plan voor het Jongerentalentcentrum Noorderpark ter inzage bij het Servicecentrum, afdeling Vergunningen, van het stadsdeelhuis. Schriftelijke reacties op het stedenbouwkundig plan moeten voor 7 juli binnen zijn bij het stadsdeel. Uw inspraakreacties kunt u ook mondeling geven, tijdens twee inloopspreekuren.

Bouw Jongerentalentcentrum Noorderpark

Het stedenbouwkundig plan Jongerentalentcentrum Noorderpark beschrijft hoe het terrein direct ten noorden van het Floraparkbad opnieuw wordt ingericht, waar het Jongerentalentcentrum komt, hoe hoog het mag worden en waar de entree van het gebouw komt.
U kun het stedenbouwkundig plan inzien bij het Servicecentrum van het stadsdeelhuis:

* maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur
* donderdag van 12.00 tot 19.00 uur

U kunt het stedenbouwkundig plan Jongerencentrum Noorderpark hier ook downloaden. Reacties op het plan zijn van harte welkom: uw nuttige ideeën en goede tips dragen bij aan het succes van het nieuwe Jongerentalentcentrum.

Twee inloopspreekuren

Tijdens de inloopspreekuren kunt u spreken met leden van de projectleiding Jongerentalentcentrum Noorderpark. De inloopspreekuren vinden plaats op het stadsdeelkantoor aan het Buikslotermeerplein, op
* maandagavond 29 juni, van 19.00 tot 20.30 uur
* dinsdagmiddag 30 juni, van 12.00 tot 14.00 uur.

Wat gebeurt er met uw reactie?


1. Het stadsdeel verzamelt alle inspraakreacties in een 'Nota van Beantwoording.' In de nota van beantwoording staat precies vermeld wat er met de inspraakreacties gebeurt.

2. Het dagelijks bestuur beoordeelt of er reacties zijn die worden overgenomen in een eventuele nieuwe versie van het stedebouwkundig plan, en bepaalt welke reacties dat zijn.

3. Indien van toepassing: het stadsdeel past het stedenbouwkundig plan aan naar aanleiding van inspraakreacties.
4. De stadsdeelraad stelt het stedebouwkundig plan al of niet vast. Als de stadsdeelraad het (eventueel herziene) plan vaststelt, start eind 2010 de bouw van het Jongerentalentcentrum Noorderpark.

Meer informatie


* pagina Jongerencentra en buurthuizen/MIPSA.
* Via Bianca Huijzers, telefoon: 020 552 2447 of e-mail: b.huijzers@dmo.amsterdam.nl.