Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eye-wear.nl en Porsche Design combineren gezamenlijk on line en off line sales

BN'ers openen eerste Porsche Design Eyewear Shop op 29 juni 2009

HETEREN, 23 JUNI 2009 ­ Online zonnebrillenwinkel Eye-wear.nl en Porsche Design leggen met de feestelijke opening (op 29 juni a.s.) van de eerste Porsche Design Eyewear Shop de basis voor nieuwe, innovatieve verkooppunten waarbij online en offline sales met elkaar worden gecombineerd. In de winkel worden onder meer luxe zonnebrillen van het merk Porsche Design (fabrikant Rodenstock) verkocht. Bernd Damme (19), directeur van Eye-wear.nl: 'Wij verzorgen voor Porsche Design de marketing en handling van de nieuwe winkel, dat wil zeggen alles van inkoop tot garantie- en serviceafhandeling. Dat doen we zowel online en offline. In de winkel kan een zonnebril worden gepast, afgesteld en gekocht. Wil men een andere kleur of een custom made model hebben, dan kan de klant via multimediale displays met een beeldscherm direct de gewenste bril online bestellen op www.porschedesign.nl. Mijn bedrijf Eye-wear.nl verzorgt het back office van deze site.' De conceptstore is gevestigd in Porsche Dealer Centrum Gelderland en wordt geopend door een aantal BN'ers, die samen met de pers zullen deelnemen aan een rally met verschillende Porsche modellen.

Deal Eye-wear.nl en Porsche Design

Eye-wear.nl opent hiermee haar eerste fysieke winkel. 'Die ambitie heb ik nooit direct gehad. Er zijn genoeg fysieke winkels waar brillen uit het topsegment worden verkocht en ik bied in dit segment met mijn online shop juist voordelen die bedrijven met fysieke verkooppunten niet kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld een collectie van meer dan 5000 uitvoeringen. Het is de combinatie van online en offline waar ik mooie kansen in zie. Porsche Design ziet deze kansen gelukkig ook. Zij profiteren van onze marketing, de inkoop en de snelle, efficiënte back office handling van een internetbedrijf waardoor marges interessant blijven en Eye-wear kan zich via deze schitterende conceptstore fysiek voorstellen aan haar klanten. Een mooi visitekaartje. Voor mijn bedrijf betekent het groei en verbreding', aldus de jonge ondernemer. Inmiddels is er ook interesse vanuit de markt om, bij succes, meerder stores te openen.

Het event

Tijdens het evenement op 29 juni aanstaande kunnen de genodigden en bezoekers kennis maken met alle producten van Porsche Design en Porsche. Vanaf station Ede-Wageningen worden gasten opgehaald in Porsches, er is een speciale test area waar iedereen kan kijken welk model, glazen en montuur het hipst staan en Porsche geeft twee nieuwe auto's weg aan de genodigden. Winnaars mogen er dan gedurende twee weken gratis (en verzekerd) mee rijden. Daarnaast staan een perspresentatie van Eye-wear.nl & Porsche Design en een optreden van een bijzonder jong talent op het programma. Wie niet met een rijdende Porsche naar huis gaat, hoeft niet teleurgesteld te zijn want iedereen krijgt een Porsche Design zonnebril ter waarde van ¤ 200,- voor op de neus.

14.45 - 15.15 uur Ontvangst in Heteren Porsche Centrum Gelderland

15.15 - 15.55 uur Perspresentatie Porsche Design Eyewear

15.55 ­ 16:15 uur Hapje en een drankje / bezoek testing area

16.15 - 17.15 uur Porsche Design ''Pers Rally'' met de nieuwste auto's

17.30 ­ 18.00 uur Officiële lancering Porsche Design Eyewear Shop

18.00 - ... uur Bezoeken shop, dj's, cocktails & lounging