Persberichten


Vakantiebeurs en Zoover.nl bundelen krachten

Publicatiedatum: 29-06-2009


Het Cluster Travel & Active (w.o. de Vakantiebeurs) van VNU Exhibitions Europe bv en Zoover.nl zijn een partnership aangegaan voor MyZoover, de social network site van Zoover.nl. Dit partnership past binnen het streven van VNU Exhibitions om voor haar klanten het hele jaar door leads te genereren.

"Dit is een belangrijke stap," zegt Bart Strijker, Project Manager van de Vakantiebeurs. "Tot nu toe boden wij onze klanten één keer per jaar een platform voor leadgeneratie, vanaf vandaag bedienen wij ze het hele jaar door. Een bijkomend pluspunt is dat Vakantiebeursexposanten hun e-base kunnen verrijken en vermarkten door die actief in te zetten."
Rob Driessen, directeur Zoover.nl, vindt het een perfecte combinatie: "MyZoover en de Vakantiebeurs hebben beide een doelgroep van reislustige mensen. Met MyZoover bieden we de Vakantiebeursbezoeker de ideale gelegenheid zijn gemaakte en geplande reizen te beheren en te delen met familie en vrienden."

Beide partijen zien een zonnige toekomst voor social networks en crossmediaal opereren. Van dat laatste biedt Bart Strijker alvast een blik in de - nabije - toekomst: "Nu we deze eerste stap hebben gezet in de online B2C wereld, zou een versterking van de B2B-kant van de Vakantiebeurs met een online business model een logische vervolgstap zijn."

365 dagen matchmaker
De samenwerking van de Vakantiebeurs met Zoover.nl past binnen de ambitie van VNU Exhibitions om gedurende het hele jaar de rol van matchmaker te vervullen. VNU Exhibitions realiseert dit streven door online producten te ontwikkelen naast de bestaande fysieke platforms. Zo kan zij het hele jaar door toegevoegde waarde leveren voor haar klanten.

Vakantiebeurs
De Vakantiebeurs is de grootste consumentenreisbeurs ter wereld en het grootste vakevenement voor de reisbranche in de Benelux. Dit jaar trok de beurs 20.000 vakbezoekers en 115.000 consumenten. Volgend jaar wordt de Vakantiebeurs gehouden van 13 tot en met 17 januari, met op 12 januari de Vakdag.

MyZoover
MyZoover is de nieuwste aanvulling op de website www.zoover.nl, met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per maand de grootste reiswebsite van Nederland en België. De gebruikers kunnen met de MyZoover website al hun gemaakte, geplande en gewenste reizen overzichtelijk beheren en delen met vrienden en familie.

-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie,

VNU Exhibitions