Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Byte brengt PR-activiteiten onder bij IvRM

Amsterdam, 29 juni 2009 - Hostingprovider Byte gaat IvRM inzetten om met behulp van free publicity de naam- en propositiebekendheid te verhogen. Hierbij zal het bureau zich specifiek concentreren op de webprofessionals en het MKB. Met voortdurend redactionele aandacht wil Byte het imago en haar autoriteitspositie versterken.

Over Byte
Byte levert sinds tien jaar Linux gebaseerde webhosting. Byte onderscheidt zich van haar concurrentie door hoge technische kwaliteit en innovatie, zoals load balancing voor hoge uptime (beschikbaarheid) en clusting (hoge snelheid en piekbezoek). Byte maakt het gebruik van deze technieken zo eenvoudig mogelijk, zodat haar klanten wel de voordelen kunnen gebruiken, maar niet de technische aspecten hoeven te kennen. Daarbij staat Byte haar klanten bij via een behulpzame en professionele supportdesk en tientallen zelfhulpsystemen. Voor webprofessionals (webdesigners, webdevelopers, marketingbureau's) is er aanvullende dienstverlening, in de vorm van fora, seminars en accountmanagement. De hostingdiensten van Byte zijn geschikt voor grote en kleine bedrijfswebsites (o.a. Joomla, Wordpress), grote actiewebsites en webwinkels (o.a. Magento).

Over IvRM
IvRM is gespecialiseerd in het dichten van de kloof tussen redacties en organisaties. Het bureau draagt zorg voor voortdurend redactionele aandacht in de media. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde werkwijze gaat IvRM op zoek naar visies en opinies van de opdrachtgever op trends en ontwikkelingen. Het bureau past deze aan op de informatiebehoefte van de media. Hierbij wordt rekening gehouden met het aandachtsgebied en de toonzetting van een specifiek medium en het specialisme van de individuele journalist. IvRM rekent zakelijke dienstverleners, beursgenoteerde bedrijven, semi-overheidsinstellingen en branche- en beroepsverenigingen tot haar opdrachtgevers.

Noot voor de redactie,