Ingezonden persbericht


Persbericht

CIBER sluit contract af met T-Mobile

~ 475 werknemers van ICT-dienstverlener krijgen nieuwe gsm met data-abonnement ~

Eindhoven, 29 juni 2009 - CIBER Nederland gaat een contract aan met T-Mobile. De ICT-dienstverlener neemt 475 spraak- en data-abonnementen af, inclusief nieuwe gsm-toestelen.

De consultants van CIBER gaan gebruik maken van de Nokia E-71, die in een interne test als beste naar voren kwam. Een van de redenen voor CIBER om een data-abonnement beschikbaar te stellen aan alle consultants, is de grote vraag hiernaar van het personeel. Dat bleek uit het tevredenheidsonderzoek dat CIBER elk jaar onder de werknemers houdt. "Tegelijkertijd kunnen onze consultants hiermee onze klanten natuurlijk ook nog beter van dienst zijn", aldus HR-Manager Liesbeth Polman van CIBER. "De combinatie van voice- en data-abonnementen is ook een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor alle nog te starten en nog aan te nemen consultants waar CIBER zo hard op zoek naar is." CIBER maakte onlangs bekend op zoek te zijn naar ongeveer 200 nieuwe medewerkers.

Met het nieuwe contract zal CIBER ongeveer dertig procent van de gebruikskosten gaan besparen, omdat T-Mobile een lager gesprekstarief hanteert dan de huidige leverancier.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels 13 jaar actief met ongeveer 500 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.

CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, groothandel, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.