Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ODS2 kiest voor ondersteuning groeiambities Lubbers & De Jong PR

Amsterdam, 29 juni 2009 - ODS2, een smart software developer die bedrijven en organisaties faciliteert bij het verhogen van hun marketing- en verkooprendement, heeft Lubbers en De Jong PR ingeschakeld als pr- en communicatieadviesbureau om de naamsbekendheid in Nederland te vergroten.

Met de producten en diensten van ODS2 kunnen bedrijven de logistieke keten beter afstemmen op de dynamische vraag, en de bedrijfskolom optimaliseren opdat de strategische doelstellingen beter zijn te controleren en sneller te realiseren. Het einddoel is klanten te ondersteunen zich beter, effectiever en inzichtelijker te manifesteren. ODS2 richt zicht op de zakelijke dienstverlening. De - webbased - applicaties van ODS2 kenmerken zich door de nieuwste technologie op gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid.

Mark Hekkelman, directeur Sales van ODS2 over de toegevoegde waarde van ODS2: `De wereld waarin bedrijven tegenwoordig moeten opereren, kenmerkt zich door complexiteit, snelheid en een overdaad aan informatie. De bedrijven en organisaties hebben in toenemende mate te maken met de dynamiek van vraag en aanbod en veeleisende klanten. Het is dan ook niet het bedrijf dat het beste product levert dat overwint, maar het bedrijf dat op het juiste moment het gevraagde product, de gevraagde service of informatie op de juiste manier aanbiedt.' Hekkelman vervolgt: 'In een kort tijdsbestek de juiste beslissingen nemen, is voor het management derhalve de kritische succesfactor geworden. ODS2 ondersteunt bedrijven met een gericht en relevant informatieaanbod op basis waarvan ze snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen, de omgeving en hun klanten.'

ODS2 opereert wereldwijd en heeft vestigingen in Nederland (Enschede) en Canada (Toronto). Lubbers en De Jong PR zal zich gaan bezighouden met het opbouwen van het juiste imago en het vergroten van de naamsbekendheid van ODS2. Door middel van pr, marketing en communicatie beoogt ODS2 de interactie met de markt te vergroten om zodoende een toonaangevende positie te verwerven in de ICT kennis- en toepassingsmarkt. Peter Keijzer over de nieuwe samenwerking: 'Wij zijn blij met dit nieuwe partnership. ODS2 is een veelbelovende onderneming met een slimme aanpak en benadering van de huidige bedrijfscomplexiteit. Nieuwste technologie van eigen bodem ofwel 'development with a difference!`

Over ODS2
ODS2 is een smart software developer die bedrijven en organisaties faciliteert bij het verhogen van hun marketing- en verkooprendement, het afstemmen van de logistieke keten en het optimaliseren van de bedrijfskolom. ODS2 realiseert met field marketing- en order managementoplossingen een relevant en gepersonificeerd informatieaanbod zodat bedrijven op elk moment gericht kunnen inspelen op dynamische marktontwikkelingen en de snel veranderende, hoge eisen van hun klanten. Hierdoor kunnen bedrijven en organisaties zich beter, effectiever en inzichtelijker manifesteren. Klanten die met ODS2-software werken, zijn onder meer KPN, Microsoft, Hamilton Bright, HP, Alice en Philips. Zie voor meer informatie: www.ods2.com.



Ingezonden persbericht