Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 29 juni 2009

Je eigen landschapsfoto op bussen overal in Noord-Holland? Fotowedstrijd Landschap Noord-Holland

In de zomer van 2009 organiseert Landschap Noord-Holland een bijzondere fotowedstrijd. Iedereen, jong en oud, kan zijn of haar mooiste landschapsfoto insturen en er zijn mooie prijzen te winnen.

De fotowedstrijd is een initiatief van de 12 Landschappen. Elke provincie heeft een eigen Landschap dat opkomt voor natuur en landschap. Landschap Noord-Holland is één van de 12 Landschappen. Het Landschap koopt natuurgebieden aan en verzorgt inrichting en beheer. Deze natuurgebieden zijn toegankelijk gemaakt met wandel -en fietspaden, ruim driekwart van de terreinen is gewoon open voor iedereen.

Landschap Noord-Holland nodigt iedereen uit om deze zomer de Noord-Hollandse natuurgebieden te bezoeken om er prachtige (digitale) landschapsfoto's te maken. De fotowedstrijd loopt tot 30 augustus, alle informatie is te vinden op www.landschapnoordholland.nl en www.de12landschappen.nl/fotowedstrijd. Daar kunnen tevens de foto's worden ingestuurd. Er zijn mooie prijzen te winnen. Vooral de hoofdprijs is heel bijzonder: In elke provincie komt de foto van de winnaar twee weken lang op alle streek- en stadsbussen. Eind september rijden er 500 bussen door heel Nederland met deze prachtige foto's van de 12 winnaars op de zijkant. Daarnaast mag de winnaar een weekend weg naar een hotel in of bij een natuurgebied.

Noot voor redacties



Landschap Noord-Holland