Ingezonden persbericht


Persbericht

Honeywell biedt Naurtech CETerm software voor mainframe en online toegang tot mobiele computers

Toonaangevende terminal-emulatie en web-browsing client nu direct aan te kopen via Honeywell

Eindhoven - 29 juni, 2009 - Honeywell (NYSE: HON) verkoopt voortaan Naurtech's CETerm® web-browser en software voor terminal-emulatie direct via Honeywell. Deze bundeling vergemakkelijkt de koopopties voor klanten en biedt een gekwalificeerde oplossing voor het verbinden van back-office mainframe systemen en webapplicaties. Op maat gemaakt voor retail- en warehouse-omgevingen is CETerm® beschikbaar voor Honeywell's populaire Dolphin® 7600, 7850, 7900, 9500 en 9900 mobiele computers en de IK8560/70. De software kan voor de Dolphin® 7850 en 9900 vooraf geïnstalleerd worden in de fabriek voor een snellere implementatie en inzet.

Naurtech is een innovatieve marktleider in draagbare terminal-emulatie en web-browsertechnologie. CETerm® omvat een web browser en terminal-emulator die speciaal ontworpen zijn voor dataverzamel-applicaties die gebruik maken van barcode terminals. Vijf verschillende sessies kunnen geconfigureerd worden om verbonden te worden aan ieder denkbare webapplicatie of legacy host systemen die 3270, 5350 of VT220 emulatie nodig hebben.

"Onze terminal-emulatie en web-browsertechnologie zijn een goede aanvulling op Honeywell's brede portfolio van image-based mobiele computers", zegt Pankaj Nauriyal, vice president business development bij Naurtech.

Naurtech's CETerm® ondersteunt veilige transmissies via SSH/SSL, als gewenst, door gebruik te maken van een diversiteit aan sterke encryptie algoritmen waaronder AES-256 en Blowfish voor omgevingen die gevoelige gegevens verwerken. Door de ingebouwde scripts in de software kunnen integrators zakelijke opdrachten automatiseren. Daarnaast kunnen ze op maat gemaakte applicaties bouwen die een eenvoudige controle bieden van randapparatuur en de functies van het besturingssysteem.

"Deze zakelijke relatie met Naurtech is gebaseerd op de kwaliteit van CETerm® en de behoeften van onze klanten", zegt Sankar Ghosh, manager software en services marketing bij Honeywell Scanning & Mobility. "We willen er zeker van zijn dat kopen, licenties verkrijgen en het distribueren van onze producten en de software die de producten ondersteunt, gemakkelijk is voor onze klanten."

Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op http://www.honeywell.com/aidc of bel +31 (0)40 - 290 1600.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

CETerm® is a registered trademark of Naurtech Corporation. All other marks herein, registered or otherwise, are trademarks of their respective owners.

Honeywell International (http://www.honeywell.com) is een in de Fortune 100 genoteerde technologie- en productieonderneming die actief is op meerdere gebieden en klanten over de hele wereld voorziet van luchtvaartproducten en -services; meet-, regel- en besturingstechnologieën voor gebouwen, woningen en industrie; automobielproducten; turbocompressoren en gespecialiseerde materialen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Morris Township, New Jersey (Verenigde Staten) en de aandelen van Honeywell worden verhandeld op de effectenbeurzen van New York, Londen en Chicago. Meer nieuws en informatie over Honeywell vindt u op http://www.honeywell.com/.