Persbericht
's-Hertogenbosch, 29 juni 2009

Jaarrekening Ego-Lifestyle Holding NV vastgesteld


· Jaarrekening 2008 vastgesteld door aandeelhoudersvergadering
· Décharge voor raad van bestuur en raad van commissarissen
· Inkoop eigen aandelen goedgekeurd

· Benoeming C. van Versendaal tot CEO op eigen verzoek tijdelijk opgeschort

De aandeelhoudersvergadering van Ego-Lifestyle Holding N.V. ("ELSH"), gehouden op 26 juni 2009 te Breda, heeft de jaarrekening 2008 vastgesteld. Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen is décharge verleend voor respectievelijk het gevoerde beleid en het gehouden toezicht. Alle agendapunten zijn zonder tegenstemmen aangenomen.
In het kader van de overname van Ego Lifestyle BV ("Ego") is de aandeelhouders de mogelijkheid geboden de aandelen in het kapitaal van ELSH aan te bieden aan ELSH voor een prijs van ¤ 1,00 per aandeel. De mogelijkheid tot aanbieding liep af op 31 december 2008. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 3 november 2009 was toegezegd dat de inkoop van aandelen eind februari 2009 na goedkeuring jaarrekening 2008 en na verkregen machtiging door de algemene vergadering zou worden geëffectueerd. Aangezien de jaarrekening op dat moment nog niet gereed was zijn afspraken gemaakt met Bolife Beheer B.V ("Bolife") om de aandelen aan te kopen en te beheren totdat de inkoop van aandelen geëffectueerd kon worden. Er zijn 244.325 aandelen aangeboden. De aankoop door Bolife is eind maart 2009 geëffectueerd. De aandeelhoudersvergadering heeft de raad van bestuur in overeenstemming met de statuten gemachtigd
om onder voorafgaande goedkeuring van de Raad van Commissarissen, te besluiten tot verkrijging van volgestorte aandelen in het kapitaal van Ego te verkrijgen tot maximaal 244.325 aandelen van het geplaatste kapitaal van Ego, voor een bedrag van ¤ 1,- per aandeel. De machtiging geldt tot 26 december 2010 (achttien maanden na de algemene vergadering). De inkoop van de aandelen zal worden gefinancierd middels een lening verstrekt door Bolife.
Op verzoek van de heer C. van Versendaal is het agendapunt van zijn benoeming tot bestuurder en CEO van de vennootschap om persoonlijke redenen opgeschort. De heer van Versendaal blijft werkzaam bij de
onderneming en hoopt op afzienbare tijd zijn benoeming alsnog te kunnen laten agenderen. De heer Bullens is samen met de heer J. D'Elfant in de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 3 december 2008 benoemd tot lid van de raad van commissarissen. De raad heeft destijds besloten dat de heer Bullens tijdelijk de rol van bestuurder van de onderneming op zich zou nemen. Om die reden heeft hij de functie van commissaris voor die periode neergelegd.
Op verzoek van de aandeelhoudersvergadering maakt de vennootschap bekend dat volgens de registers van de AFM de volgende aandeelhouders bekend zijn: Sivex Agro NV 76,3% van de geplaatste aandelen, Sagresa NV 4,9% van de geplaatste aandelen.

Over Ego Lifestyle
Ego Lifestyle, opgericht in 2003, ontwerpt, vermarkt, produceert en distribueert hoogwaardige exclusieve consumenten elektronica. Deze activiteiten worden opgezet en uitgevoerd in samenwerking met bekende internationale ict bedrijven en bedrijven die zich bewegen in de fashion, luxe en lifestyle sectoren. 'Ego', is de Persbericht Ego-Lifestyle Holding NV, 29 juni 2009 - pagina | 2 wereldwijde merknaam voor de eerste product range van luxe notebooks en gerelateerde accessoires. Allen in huis samengesteld en gepersonaliseerd middels traditioneel vakmanschap. De Ego wordt wereldwijd gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.