Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Boertiengroep aangepast aan gewijzigde marktomstandigheden

Naarden, 29 juni 2009 - De Boertiengroep heeft haar organisatiestructuur gewijzigd. Deze reorganisatie, die in de zomer van 2008 al is ingezet, is door de huidige economische situatie grootschaliger geworden.

De Boertiengroep is expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Nu de bestedingen op dit gebied sterk zijn gedaald, moet de trainingscapaciteit worden aangepast aan de vraag in de markt. Hierbij valt helaas niet te ontkomen aan gedwongen ontslagen. Voor 18 FTE professionals en 14 FTE ondersteunend personeel is een ontslagvergunning aangevraagd. Daarnaast wordt een aantal tijdelijke contracten niet verlengd. De vestiging van de Boertiengroep in Zwijndrecht wordt gesloten. De werkzaamheden worden verplaatst naar de hoofdvestiging in Naarden.

De organisatiestructuur wordt aangepast om de samenhang tussen de verschillende diensten voor klanten te versterken en de operationele bedrijfsvoering te verbeteren. Door de nieuwe organisatie en aansturing verwacht de Boertiengroep de klantgerichtheid, innovatiekracht en kwaliteit verder te verbeteren. De Boertiengroep blijft zich onderscheiden door de impact die de trainingen en overige diensten hebben op de deelnemers. Op deze manier realiseert de Boertiengroep gerichte verbetering in de bedrijfsvoering van haar zakelijke opdrachtgevers. De plannen van de Boertiengroep worden gesteund door zowel de ondernemingsraad als de aandeelhouders.

Boertiengroep
De Boertiengroep ondersteunt organisaties en medewerkers met interventies op het gebied van strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. Het dienstenaanbod bestaat uit training, coaching, assessment, consulting en trainingsacteurs. Deze diensten kunnen afzonderlijk of in samenhang worden afgenomen. Naast de basisdiensten biedt de Boertiengroep een breed scala aan innovatieve interventies. Kijk voor meer informatie op www.boertiengroep.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht