Senternovem


28-04-2009 | Handelsreis voor ingenieurs, projectontwikkelaars en adviesbureaus naar Duitsland op 29 en 30 juni 2009

De Nederlands-Duitse Handelskamer biedt de kans aan ingenieurs, projectontwikkelaars of adviesbureaus om deel te nemen aan een handelsreis 'ingenieursdiensten' naar Duitsland rondom het thema energie.

Naast een bedrijfsbezoek en een business diner neemt u deel aan het Nederlands-Duits ingenieurforum met workshops en individuele coöperatiegesprekken. Tijdens het forum staat de uitwisseling van ervaringen tussen Duitse en Nederlandse ingenieurs, informatie over aanbestedingen en de deelname aan tenders voorop. U kunt kansen en uitdagingen van de Duitse markt leren kennen en met uw ideeën, producten en technologieën nieuwe projecten opzetten. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met rond 100 Duitse potentiële zakenpartners en het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige internationale contacten.

Informatie
De handelsreis is voor de doelgroep ingenieurs, projectontwikkelaars, adviesbureaus en architecten. De handelsreis naar Duitsland wordt georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in opdracht van de EVD, agentschap van het ministerie van Economische Zaken en in coöperatie met de 'Verein Deutscher Ingenieure e.V. (VDI), de 'Energieagentur NRW' en de Rabobank. Aanmelding geschiedt via de website van de EVD.