Oudste herberg van Oostenrijk nieuw opgebouwd


Hotel Post in Lermoos gereed voor een luxe zomer

VELDHOVEN, 20090629 -- Hotel Post is de oudste, nog in bedrijf zijnde herberg van Oostenrijk. Het hotel is onlangs in zijn geheel nieuw opgebouwd. Met inachtneming van authentieke, historische stijlelementen. Dit luxueuze landhotel is werkelijk een lust voor alle zintuigen. Alle suites zijn fonkelnieuw en comfortabel ruim met een oppervlakte die varieert tussen de 44 en 127m².

Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het is een Wellness-, Golf-, Sport- en Alpinehotel in één.

Alpengolf
Op vijf minuten afstand van Hotel Post ligt één van de mooiste golfbanen van de Alpen. Deze baan is aangelegd op de groene weiden. Ze ligt tegen het schitterende decor van het Wettersteinmassiv met daarin de majestueuze Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland. Alpengolf is hét parool van de ambitieuze golfer in de Tiroler Zugspitz Arena. Hotel Post organiseert regelmatig golftoernooien. Ze biedt daarom ook meerdere Golfarrangementen aan.

Wellnessparadijs Rosalpin Spa
Hotel Post beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen als Lomi-Lomi, Ayurveda- en aromatherapie. De behandelingen vinden plaats in fraai ingerichte beautysalons met uitzicht op de bergen. Verzorgingsproducten als Sothys Paris en Alpienne geven de beautybelevenis extra glans. Voor de romantici is er een `My Spa', een robijnrode ruimte met open haard, luxe waterbedden en rustgevende muziek naar keuze.
Het wellnessparadijs is zeer smaakvol en luxueus vormgegeven. Het beschikt over een binnen- en buitenbad met ligweide in een mooi aangelegde tuin. Op het saunaplein vindt men zout-, kruiden- en aromastoombaden, een Laconium (infrarood sauna), een whirlpool, een Tiroler Schwitzstube, een hout- en biosauna, een ijsgrot en een Tepidarium. Dit is een heerlijk verwarmde rustruimte van 45 graden Celsius. In totaal zijn er negen verschillende sauna's en stoombaden.

Sport, sport en sport
De Zugspitz Arena staan bekend om de vele sportactiviteiten die er plaatsvinden. Hotel Post biedt veel faciliteiten voor een onvergetelijke sportbelevenis. Zij organiseert dagelijks fietstochten, ATB-tours, Nordic Walking- en wandelexcursies en bergklimtochten. Indien gewenst onder begeleiding van een persoonlijke trainer. Het hotel beschikt over een uitgebreide fitnessstudio. Onder begeleiding kan men aan de slag met Pilates, Aqua Gym en Aqua Fit. Men kan er tevens een uitgebreide persoonlijke gezondheidscheck laten uitvoeren.

Internationale cuisine
Het ontbijtbuffet, dinerbuffet en de keuzemenu's bestaan allemaal uit kwaliteitsproducten uit de regio. Er worden heerlijke creaties geserveerd van de internationale- en haute-cuisine. Men kan er genieten van uitstekende wijnarrangementen.

Alle suites fonkelnieuw
Alle 60 suites in Hotel Post zijn geheel nieuw gebouwd, zowel de ruime suites als het grote penthouse. Hotel Post biedt voor elk wat wils en is daarmee het ideale verblijf. Alle suites zijn voorzien van een luxe bad en een luxueuze inrichting.

Genieten van overweldigende natuur
In de warmste tijd van het jaar biedt de Zugspitz Arena een groot wandelgebied, met ruim 300 km aan gemarkeerde paden die naar bergmeren en watervallen leiden. Bergbeklimmers kunnen kiezen uit tochten van diverse niveaus. Het gebied is ook een van de mooiste fietsgebieden van Oostenrijk.

Zomerprogramma 2009
Hier volgt een greep uit het zomerprogramma 2009 van Hotel Post:
- Nordic Walking cursussen voor beginners en gevorderden
- GPS Mountainbike trainingsweken, Bergwandel- en klimexcursies
- Persoonlijke Fitness Coaching en -Training, Gezondheidscheck en trainingsplanning
- Happy Kids kinderprogramma (in juli en augustus ook buitenprogramma)
- Zugspitze Golf-toernooien, Zugspitze Arena Halve Marathon hardlopen
- Zomer-picknicks, BBQ en Poolparty's
- Pilates, Aqua Gym, Aqua Fit
- Wildobservatiedagen in de natuur
- Musical- en Gourmetfestival, Cabrio-meeting

Informatie
Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos - Tirol/Oostenrijk
Tel : (0043)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
www.post-lermoos.at