OWA Benelux introduceert OWAcoustic plafondeilanden vela


Ongewenst meeluisteren voorbij dankzij OWAcoustic plafondeiland vela

AMSTERDAM, 20090629 -- OWA Benelux uit Amsterdam introduceert OWAcoustic plafondeilanden vela. Deze gebruiksklare, akoestiekbevorderende plafondeilanden van hoogwaardige platen minerale wol zijn ontwikkeld voor de gerichte totstandbrenging van afgeschermde gespreksomgevingen in grote ruimten. Ook zijn ze geschikt voor geluidsoptimalisatie in kleinere kantoren of boven individuele werkplekken. OWAcoustic garandeert de noodzakelijke `speech privacy' in banken, hotels en bij zakelijke dienstverleners.

OWAcoustic vela plafondeilanden zijn geschikt als flexibele oplossing boven werkplekken waar serieuze gesprekssituaties plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld werkplekken in callcenters, infotheken of bij servicebalies. Door de OWAcoustic vela in flexibele verbanden te monteren kunnen grote ruimten snel en economisch worden geoptimaliseerd. OWA levert de modules montageklaar met een witte rand of met een rondom aangebracht zilverkleurig profiel. Vervolgens kunnen de modules met staaldraad aan twee C-montagerails aan het bestaande plafond worden gehangen, waarbij de draadlengte naar keuze kan worden aangepast. De bevestiging van de C-montagerails wordt met de gebruikelijke bevestigingsmiddelen uitgevoerd. De modules zijn per stuk te plaatsen of in ieder gewenst groter verband. OWAcoustic vela plafondeilanden zijn ideaal bij nieuwbouw maar ook geschikt voor akoestische renovatie achteraf.

Technische gegevens
OWAcoustic vela plafondeilanden zijn doordacht in akoestiek en design en vormen een aanvulling op de reeks beschikbare premium akoestische oplossingen van OWA. De nieuwe modules zijn leverbaar in de afmetingen 1.250 x 1.250 mm en 1.250 x 1.850 mm. Ze beschikken over een equivalent geluidsabsorptieoppervlak van A (m2): bij 1000 Hz = 2,1 m2 (H = 225 mm). De zichtzijde van de plaat is voorzien van vlies, gelijkend op het design Cosmos plus.

OWA
Met ervaren, goed opgeleide werknemers, topkwaliteit producten en de ervaring van duizenden projecten die OWA in de loop van haar 60-jarige bedrijfshistorie heeft gerealiseerd, houdt OWA een voorsprong in de markt. Een belangrijke succesfactor voor OWA is de systematiek van het productassortiment. Voordeel voor de klant: voor elke denkbare toepassing is direct de optimale oplossing op technisch, decoratief en economisch gebied beschikbaar. Het productassortiment van OWA is zeer veelzijdig. En is tegelijkertijd heel eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld. OWA-producten kunnen bovendien langdurig worden ingezet en kunnen aan het einde van hun levenscyclus zonder reststoffen worden teruggevoerd aan de grondstofkringloop.





Ingezonden persbericht