Gemeente Veere


Inloopavond over bestemmingsplan Kom Westkapelle

Op grond van de Inspraakverordening/art. 1.3.1. Bro ligt gedurende 6 weken, van 18 juni t/m 29 juli 2009, ter inzage het voorontwerp-bestemmingsplan Kom Westkapelle. Dit bestemmingsplan betreft een nieuw bestemmingsplan voor Kom Westkapelle. Het plan is in hoofdzaak conserverend van aard. Het bestemmingsplan Westkapelle omvat:


- het opnemen van de gehele kern Westkapelle in één bestemmingsplan


- het vastleggen van (legaal) bestaand gebruik en bestaande functies in een actuele bestemmingsregeling.

Gedurende deze termijn kunnen inwoners en natuurlijke- en rechtspersonen die in de gemeente een belang hebben op dit plan inspreken door schriftelijk een zienswijze bij ons college in te dienen. Afhankelijk van de reacties zal worden bezien of het plan aangepast wordt.

Â

Inloopavond

Geïnteresseerden kunnen tevens kennis nemen van het bestemmingsplan tijdens een inloopavond op maandag 29 juni a.s., van 19.30-21.00 uur. Deze avond vindt plaats in Verenigingsgebouw Westkapelle Herrijst, Markt 75 in Westkapelle. U kunt op elk moment binnenlopen om het plan in te zien en daarover van gedachten te wisselen met de aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente.

Â

Het bestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl., onder "visie en beleid, bestemmingsplannen".