Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Inloopavond voorontwerpplan `De Mölle' in Haarlo

Er zijn plannen voor woningbouw op de locatie `De Mölle', Eibergseweg 47 in Haarlo. Burgemeester en wethouders van Berkelland stellen iedereen in de gelegenheid om van de plannen kennis te nemen. Op maandag 29 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt een inloopavond gehouden in Hotel Café Restaurant Prinsen aan de Eibergseweg 13 in Haarlo.

Schetsen en tekeningen bekijken

U kunt tijdens die avond gedurende de genoemde tijdsperiode op elk willekeurig moment binnenlopen om de schetsen en tekeningen te bekijken. Er zijn vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig om
-indien gewenst- een nadere toelichting op de plannen te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Ook bestaat de mogelijkheid dat u uw wensen en/of opmerkingen kenbaar maakt op een daarvoor bestemd reactieformulier dat tijdens de inloopavond beschikbaar is.

Geen officiële zienswijzenprocedure

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat op dit moment niet sprake is van een officiële zienswijzenprocedure op basis waarvan formeel op de plannen kan worden gereageerd. Het gaat nu om een informeel moment van overleg. Naar verwachting wordt na de zomervakantieperiode 2009 gestart met het opstellen van het voorontwerpbestemmingsplan. De officiële procedure voor de herziening van het bestemmingsplan start op z'n vroegst eind 2009.

De ontwerp verkavelings-/inrichtingsschets van het gebied `De Mölle' kunt u ook al van te voren inzien en gratis meenemen. De desbetreffende tekening ligt van 17 juni tot en met 29 juni ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 Borculo.

Trefwoorden informatie, Woningbouw
Wijk/regio Haarlo
Mutatiedatum 15/06/2009