Revolutionaire sterke fietsendrager voor elektrische fietsen


WOUDSEND, 20090630 -- VIKING e-bike fietsendrager Woudsend-Karibu International BV bekend van de import en productie van hoogwaardige, innovatieve en luxe gebruiksgoederen komt nu met een revolutionaire nieuw type fietsendragers op de markt.

De verkoop van elektrische fietsen is erg groot, wat echter ontbreekt is een fietsendrager die geschikt is om deze wat zwaardere fietsen te vervoeren.
De VIKING E-BIKE fietsendragers is hiervoor speciaal ontworpen. Door gebruik te maken van technieken uit de luchtvaart is het gelukt om een lichtgewicht fietsendrager te ontwerpen die wel bestand is voor een zware last zelfs 75 kg.
Door de geheel nieuwe en gepatenteerde koppeling zit de fietsendrager geheel 100% onwrikbaar vast op de trekhaak.
De gehele productie van de fietsendragers geschied door middel van robots, daardoor is een hoge constante kwaliteit gewaarborgd.
De fietsendrager is geheel thermische gegalvaniseerd, heeft een design lichtbalk, Europees goedgekeurde verlichting inclusief mist en achteruitrijd lampen en is RDW en CE gekeurd.
De VIKING E-BIKE Fietsendrager is compleet gemonteerd verpakt, dus zo uit de doos op de trekhaak.

De verkoop geschied alleen via website,s daardoor is een 50 % lagere verkoopprijs haalbaar ten opzichte van winkelverkoop.


Karibu International BV

www.karibu.nl
karibuinternational@gmail





Ingezonden persbericht