Witteveen en Bos

Patrick Mulder: nieuw hoofd Witteveen+Bos-vestiging Amsterdam

Per 1 juli 2009 is drs. ing. P.T.W. (Patrick) Mulder benoemd tot hoofd van de Witteveen+Bos-vestiging in Amsterdam. Hij volgt daarmee ir. H. (Henk) Vlijm op.

Patrick Mulder is ruim 12 jaar werkzaam bij Witteveen+Bos. Hij is een ervaren project- en procesmanager van grote integrale projecten in zowel stedelijk als landelijk gebied en met name op het gebied van milieueffectrapportages. Naast zijn rol als vestigingshoofd blijft hij leiding geven aan de groep Planstudies en verkenningen. Mulder is daarnaast lid van de Vereniging van Milieukundigen sectie milieueffectrapportage. Henk Vlijm zal zijn aandacht richten op het optimaliseren van de ideeën rond het thema onder water parkeren in havens en grachten.

Vanuit de vestiging Amsterdam wordt door circa 50 medewerkers geadviseerd op diverse vakgebieden, zoals ondergrondse infrastructuur, infrastructurele constructies, stedelijke ontwikkeling, planstudies en verkenningen, projectmanagement. De projecten bevinden zich voornamelijk in westelijk Nederland alsmede in het buitenland.