Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep beroving Culemborg

Culemborg, 03-07-2009 o Donderdagmiddag deed een 34-jarige man uit Culemborg aangifte van beroving. Hij zou omstreeks 11.45 uur zijn overvallen toen hij met zijn auto geparkeerd stond op de Palumbusstraat in Culemborg. De politie zoekt getuigen van deze overval.

De 34-jarige man stond met zijn auto geparkeerd op de Palumbusstraat toen hij werd aangesproken door een onbekende vrouw. Zij wilde de man goud verkopen. De man gaf meerdere keren aan niet geïnteresseerd te zijn. Vervolgens werd het portier van de auto geopend door een man. Bij de vrouw was inmiddels een tweede verdachte man komen staan. Hij bedreigde de 34-jarige man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De verdachte die het rechterportier had geopend stal apparatuur en geld. Hierna zijn de drie verdachten in een grijze stationcar, vermoedelijk een Ford Escort, gestapt en via de Palumbusplaats in de richting van de dijk gereden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de overval hebben gezien. De drie daders waren vermoedelijk van Roemeense afkomst. Van hen is het volgende signalement bekend:

Vrouw

· Een vrouw van ongeveer 1.65m lang

· Lang donker haar tot op de heup

· Opvallende moedervlek op de wang

· Zij was gekleed in een donkere jurk met korte mouwen

· Ze droeg grote goudkleurige oorringen

De man die aan het portier trok:

· De man was tussen 1.65 en 1.70m lang

· Mager postuur

· De man droeg een snor

· Zwart haar

De man die naast de vrouw stond:

· Gezet postuur met buikje

· De man droeg een blouse

· Sterke beharing op de armen

· Stijl zwart haar

Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met team Culemborg via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (15)

Laatst gewijzigd 03-07-2009 9:42 | © Regio Gelderland-Zuid |