Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 13.00 uur

Utrecht, 03-07-2009

Inbraak in woning

NIEUWEGEIN Inbrekers hebben op donderdag 2 juli tussen 15.30 uur en 17.00 uur spullen weggenomen uit een woning aan de Gestellaan.

De inbrekers hebben een gat gemaakt in de ruit van de voordeur en hebben zich op die manier toegang verschaft tot de woning. Onder andere zijn een laptop en een flatscreen-tv meegenomen.

De bewoner heeft de verdachten net gemist. Onderweg naar huis zag hij twee verdachten lopen op het grasveld tussen de Mendes Da Costalaan en het Herwijnenplantsoen met, wat later bleek, zijn tv. Signalement van één van de verdachten: dikke jongen, bol gezicht, ongeveer 16 jaar oud, droeg een spijkerbroek en een lichtkleurig blauw T-shirt. De politie gaat de zaak onderzoeken. Getuigen kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of 0900-8844.

Overlast door jeugd

HOUTEN De politie heeft op donderdag 2 juli rond 21.45 uur een aantal bekeuringen uitgeschreven, omdat jongeren zich bevonden op verboden terrein aan de Binnentuin.

Naar aanleiding van een aantal meldingen over overlast heeft de politie de jongeren weggestuurd. Omdat een aantal van hen zich bevonden op verboden terrein kregen zij een proces-verbaal.