Landstede

Succesvolle stage bij ziekenhuis Sint Jansdal

Marinta, tweedejaars student secretariële beroepen niveau 3/4, heeft van september 2008 tot en met januari 2009 stage gelopen bij het medisch archief van ziekenhuis Sint Jansdal in Harderwijk. Zij heeft daar een fantastische, gezellige en succesvolle tijd gehad en dat was terug te horen in haar presentatie over het bedrijf, waar zij haar BPV-periode kon afsluiten (BPV is beroepspraktijkvorming).

Presentatie
Met een glunderend gezicht betrad zij het podium, nam plaats achter de microfoon en vertelde rustig, zelfverzekerd en enthousiast over haar BPV-periode. Het publiek kreeg onder meer iets te horen over de geschiedenis van het Sint Jansdal, de werkzaamheden die Marinta heeft verricht, wat ze leuk vond en minder en met welke collegas ze heeft samen gewerkt. Ook haar opleider bij het Sint Jansdal, Jack Vos, zat in het publiek.

In haar PowerPoint-presentatie liet Marinta zien dat ze haar stage goed heeft afgerond en een dikke voldoende was haar beloning.

Studenten beoordelen
In het publiek zaten eerste en tweedejaars studenten van de opleiding en ook zij geven hun mening over de presentatie op een beoordelingsformulier. De tweedejaars studenten houden de presentatie om beoordeeld te worden en voor onze eerstejaars studenten is het de start voor het zoeken naar een BPV-plaats. Door de presentaties kunnen zij zien welk bedrijf ze aanspreekt en waar zij eventueel stage willen lopen in het volgende schooljaar.

Studenten en BPV-bedrijven
Van september 2009 tot en met januari 2010 gaan de dan tweedejaars studenten van de financiële en secretariële opleidingen niveau 3/4 weer op BPV. Mocht u nu, net als Jack Vos van het Sint Jansdal, het leuk vinden om de presentatie van uw stagiair bij te wonen, dan bent u van harte welkom als BPV-bedrijf bij Landstede Office & Management in Harderwijk!

Landstede Office & Management
Contact