Ingezonden persbericht


Rotterdam (BEIFILMS) | 2 juli 2009

Op 3 juli gaat de langverwachte film Kambakkht Ishq (Verdomde...Liefde) in Premiere. Kambakkht Ishq is een Bollywoodfilm, die gaat over een stuntman en een supermodel (gespeeld door de Indiase supersterren Akshay Kumar & Kareena Kapoor -afbeelding rechts-) die wonen Hollywood. En een film die zich afspeelt in Hollywood kan natuurlijk niet zonder de nodige Hollywoodsterren. In de trailer van de film komt Sylvester Stallone al prominent in beeld en in de film hebben ook de mooie Denise Richards en Brandon ´Superman´ Routh een rol.

Denise was al erg te spreken over haar ervaring in de film. De actrice heeft in de film een korte romance met hoofdrolspeler Akshay Kumar. "Akshay is zo gewoon gebleven en stelt je op gemak. Hij heeft een prettige uistraling en kan erg goed zoenen. Ik snap best waarom ze hem een van de meest sexy acteurs van India vinden." Het gerucht gaat dat ook Carmen Electra en Arnold Schwarznegger even in de film voorbij komen, maar of dat echt zo is zal pas op 3 juli blijken.

De film zal te zien zijn in Pathé de Kuip, Pathé Arena en Pathé Spuimarkt. Kijk voor meer informatie op www.beifilms.com


---