Vebego

Persbericht

Vebego dochter Alpheios brengt 10.900,- bijeen voor bestrijden kinderkanker

Op 26 juni heeft Vebego dochter Alpheios, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten,
-systemen en strategieën, een enerverende MVO-personeelsdag afgesloten door een cheque ter waarde van 10.900,- te overhandigen aan de Nederlandse stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en het Belgische Kinderkankerfonds.

Het geld is bijeengebracht door alle medewerkers van Alpheios via een zelf opgezette loterij. Familie, vrienden, buren en relaties werden aangeschreven. Het totale opgehaalde bedrag en de trekking van de winnaars vond plaats aan het einde van de MVO-personeelsdag onder het toeziend oog van alle medewerkers van Alpheios en de ambassadeurs van KiKa, Henri Pepels, en het Kinderkankerfonds, Marie Jeanne De Clercq.

Roger van Wersch, directeur Alpheios International: De medewerkers van Alpheios hebben gestreden om zoveel mogelijk loten te verkopen, nu mogen wij een prachtig bedrag aan deze stichtingen doneren. Zo kunnen we samen de strijd tegen kinderkanker voortzetten.

Naast de loterij en het overhandigen van de cheque hebben de medewerkers van Alpheios zich tijdens deze MVO-personeelsdag nog veel meer activiteiten ondernomen. Ongeveer 50 collegas zijn samen met bewoners activiteiten gaan doen in de zorginstellingen Laethof, Firenschat, Hamboskliniek en Eschveld. Een tweede groep heeft meegedraaid in het Gaiapark (Kerkrade Zoo) door onder andere het nieuwe DinoDome helemaal schoon te maken. Een derde groep heeft intensief gewerkt voor Natuurmonumenten op de Brunsummerheide.

Wij zijn een bedrijf voor en door mensen. MVO is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van Vebego. Ik ben dan ook zeer blij met dit initiatief en het behaalde resultaat van Alpheios., aldus Ronald Goedmakers, voorzitter raad van bestuur Vebego.