De Dijk 4 juli 2009 in de Heineken Music Hall

28/10/2008 13:56

One & Only Productions B.V.

Met nog een hele reeks uitverkochte zalen in het verschiet is besloten de nu al zeer succesvolle clubtour van De Dijk te bekronen met een concert op zaterdag 4 juli 2009 in de Heineken Music Hall. Zaterdag 1 november start de voorverkoop via Ticket Service.

Op dit moment maakt De Dijk furore met de eind augustus uitgebrachte CD "BRUSSEL". Twee weken achtereen bivakkeerden de bandleden gezamenlijk in de gerenommeerde Brusselse ICP-studio's. De live-kwaliteit van De Dijk werd nog niet eerder op zo'n warme, levensechte wijze in een studio geregistreerd. 'Wat je hoort is het pure plezier in het muziek maken', zoals Van der Lubbe het zelf verwoordt. Met hoorbaar gemak en plezier rekken Huub van der Lubbe, Antonie Broek, Nico Arzbach, Hans van der Lubbe, JB Meijers, Pim Kops, Peter van Soest en Roland Brunt hun eigen muzikale grenzen op.

In de dampende soulstamper "Het moet en het zal" komt er zelfs een Engelstalig refrein voorbij. Het wordt gezongen door niemand minder dan soullegende Solomon Burke. Huub is sinds zijn jeugd groot fan van dit Amerikaanse soul-icoon. De fans die bij het concert van De Dijk in de Heineken Music Hall in 2007 zijn geweest wisten dit al langer. Toen zong Solomon Burke een aantal nummers samen met De Dijk.

Voor de kaartverkoop van het concert van De Dijk op zaterdag 4 juli 2009 in de Heineken Music Hall kan iedereen vanaf zaterdag 1 november terecht bij Ticket Service(R) via:


- Telefoon: 0900-300 1250 (45 cpm)


- 151 grotere postkantoren


- 36 GWK stationskantoren


- 12 grotere VVV-kantoren


- 100 Free Record Shops


- www.ticketservice.nl en


- de bekende voorverkoopadressen

De entree voor het concert bedraagt Euro 29,50 (excl. reserveringskosten).

De aanvang van de show is 20.15 uur.

De laatste info over De Dijk is te lezen op: www.dedijk.nl





http://www.dedijk.nl