Gemeente 's-Hertogenbosch

24-06-2009
Schoonmaakacties in de wijk Zuid

Zaterdag 4 juli
In de week van zaterdag 4 juli tot zaterdag 11 juli 2009 wordt er in 's-Hertogenbosch-Zuid een grote schoonmaakactie gehouden. De gemeente gaat dan aan de slag in het gebied wat tussen de Pettelaarseweg, Zuiderparkweg en de Bossche Broek ligt. De schoonmaakactie valt onder de campangne "Samen voor een schoon 's-Hertogenbosch" en daarom willen we graag dat bewoners meehelpen met het opruimen van de wijk waarin ze wonen. Op zaterdag 4 juli vindt de aftrap plaats van de schoonmaakactie. De gemeente wil dan graag met bewoners van de wijk twee uur zwerfvuil ruimen. Woon je in dit gebied en wil je meehelpen je eigen wijk schoon te maken, meld je dan aan!

Schoonmaak door de afdeling Beheer Openbare Ruimte De afdeling Beheer Openbare Ruimte gaat in deze actieweken verschillende schoonmaakacties en andere werkzaamheden in 's-Hertogenbosch-Zuid uit voeren. Zo wordt er onkruid op verharding verwijderd door branden en daarna wordt er geveegd en geblazen, tegels worden recht gelegd, graffiti verwijderd en meer!

Meer informatie
Wilt u nog meer weten of wilt u zich opgeven als vrijwilliger op zaterdag 4 juli dan kunt u contact opnemen met K. van Leeuwen van de afdeling Beheer Openbare Ruimte, tel. (073) 615 92 07 of stuur een mail naar k.vanleeuwen@s-hertogenbosch.nl.

"Samen voor een schoon 's-Hertogenbosch"
De wijkacties vallen onder de campagne "Samen voor een schoon 's-Hertogenbosch". Met deze campagne probeert de gemeente samen met instanties en burgers, 's-Hertogenbosch schoon, heel en veilig te houden. Door middel van berichten in de Bossche Omroep, posters en internet attenderen we bewoners van 's-Hertogenbosch op deze campagne.