Ingezonden persbericht




Persbericht
30 juni 2009, Kampen
Kampen: stad vol verrassingen
Stadswandeling in Kampen en Zwolle nu met korting

VVV Kampen en VVV Zwolle slaat de handen in één en bieden wandel- en historieliefhebbers een aantrekkelijk combi aanbieding. Elke zaterdag en dinsdag van 4 juli t/m 12 september krijgen mensen die aan een stadswandeling deelnemen een mooie korting. Een stadswandeling is de perfecte manier om achter alle geheimen en opzienbarende weetjes van een stad te komen.
Combi actie
Boek tussen 4 juli en 12 september een stadswandeling op de zaterdag in Kampen of op de dinsdag in Zwolle en ontvang 1,- korting op de stadswandeling in de andere stad. Tijdens een stadswandeling passeert u de mooiste en spraakmakende plekjes van een stad. Verborgen stadstuinen, imposante gebouwen en de geschiedenis erachter zullen de deelnemers versteld doen staan. Zelfs achter kleine steegjes waar mensen dagelijks door heen lopen schuilt een verhaal wat mensen zal fascineren. De professionele gids beantwoordt alle vragen met precisie en meestal brengen de antwoorden leuke verhalen met zich mee. Boeken met korting
De stadsgeheimen die Kampen en Zwolle waarborgen liggen nu binnen handbereik. De wandelingen zijn zowel telefonisch als bij de balie van VVV/ANWB Kampen en VVV Zwolle te boeken.
De wandelingen starten om 14:00 uur bij de ingang van de VVV winkels.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 0900 ­ 1122375 (1,- per gesprek) voor vragen en om een stadswandeling te boeken.