Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 04-07-2009

Politie houdt Bergenaar (49) aan wegens huiselijk geweld

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdagmiddag rond 15.30 uur een 49-jarige Bergenaar aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vrouw in hun woning in Bergen op Zoom-West. Het echtpaar heeft al langer problemen en is bij de politie bekend vanwege diverse meldingen rondom huiselijk geweld. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.

Bredase veelpleger aangehouden wegens winkeldiefstal

OUDENBOSCH: Een 43-jarige Bredase veelpleger is vrijdagavond rond 20.15 uur aangehouden wegens winkeldiefstal. De man stond al langer gesignaleerd wegens een winkeldiefstal in maart in een drogisterij aan de Prof. van Ginnekenstraat. Daarbij werd voor bijna 800 euro aan scheerartikelen en elektrische tandenborstels gestolen. De politie bekijkt of hij ook in aanmerking komt voor soortgelijke
winkeldiefstallen in Oudenbosch en Zevenbergen. De man is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Politie onderzoekt woningoverval in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Enkele onbekende mannen hebben vrijdagavond kort voor 24.00 uur een overval gepleegd op een woning aan de Albert
Cuijpstraat. Toen de 34-jarige bewoner thuiskwam en zijn auto in de garage wilde zetten, zag hij naar eigen zeggen twee mannen met een vuurwapen. Er ontstond een handgemeen waarbij een schot werd gelost. De bewoner raakte daardoor lichtgewond aan zijn been, na behandeling in het ziekenhuis kon hij weer naar huis. De overvallers gingen er zonder buit vandoor, vermoedelijk in een auto met gierende auto. De politie heeft een sporenonderzoek gedaan. Getuigen worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-07-2009 12:11 | © Regio Midden en West Brabant |