Ingezonden persbericht



VISHANDEL KONING WÉÉR EEN TOP TWEE NOTERING IN AD HARING TEST!

VOLENDAM/RIJSWIJK- Zaterdag 4 juli wordt de AD haringtest gepubliceerd. Voor Vishandel Koning is het juryrapport opnieuw eentje om in te lijsten. Een tweede plaats op de ranglijst van 2009 en de haring wordt beoordeeld met het cijfer 10- . Dit betekent wederom de beste klassering in de regio Den Haag. Hiermee eindigt Vishandel Kees Koning voor de vijfde keer in zes jaar bij de eerste twee in de nationale Haringtest van het AD.

Met een vijfde top 2-notering (twee keer goud, drie keer zilver) mogen we stellen dat we een blijvertje zijn. Iets waar dag en nacht aan gewerkt wordt. Want wij kunnen u verklappen: we waken over onze haringen alsof het onze kinderen zijn. Het is zo gemakkelijk om te stellen dat kwaliteit belangrijk is voor een ondernemer, maar nadat wij in 2003 helemaal onderaan de ranglijst sloten, hebben we die stelregel boven alles gezet. Door met keurmeesters in gesprek te gaan, het rijpingsproces te leren beheersen, leerden we aan de gewenste criteria te voldoen. Dat vereiste een financiële en menselijke investering, maar als we alle enthousiaste reacties van de klanten na het opnieuw behalen van topnotering in haringtest op ons in laten werken, dan is het alles dubbel en dwars waard. Daar kunnen wij op teren, zodat we de klant met kwaliteit in ons hart van dienst kunnen blijven zijn.

Zaterdag 4 juli is het van 11:00 uur tot 16:00 uur groot feest aan het Bogaardplein in. Het zal bruisen van de feestelijke activiteiten, er is volop muziek, er wordt door een clown cadeautjes uitgedeeld en er kan natuurlijk een harinkje worden gehapt worden.