Politie Noord- en Oost Gelderland


Beekbergen - Kettingbotsing op Arnhemseweg
Bij een kettingbotsing op de Arnhemseweg in Beekbergen zijn vrijdag 5 mensen gewond of licht gewond geraakt. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.


De aanrijding vond rond 17:30 plaats. Een automobilist stond klaar om af te slaan naar een camping en daarachter stonden twee auto's stil of nagenoeg stil. Een naderende auto merkte dit te laat op en botste op de achterste auto. Die schoot door en botste op zijn voorganger. De auto die wilde afslaan trok net op en werd niet geraakt. In totaal hadden vijf mensen last van hun nek en/of rug. Drie van hen, een 51-jarige vrouw uit Apeldoorn, een 44-jarige man uit Arnhem en een 23-jarige vrouw uit Arnhem, zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De auto's zijn afgesleept en de verkeersongevallendienst van de politie stelde een onderzoek in.

Apeldoorn - Diefstal uit auto                             

Vrijdag 3 juli is er tussen 10:00 en 16:30 uur ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerterrein van de Apenheul en Berg & Bos aan de Burg. van Roosmale Nepveulaan in Apeldoorn.


Van de auto is een zijruit ingegooid en er is ondermeer een draagbare spelcomputer en een PDA weggenomen. De politie adviseert mensen onder het motto 'Niks erin, niks eruit!' met regelmaat om nooit waardevolle spullen in auto's achter te laten.

Loenen (Gld.) - Inbraak sportkantine                      

In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli is er ingebroken in de kantine van een sportvereniging aan de Molenallee in Loenen. Er is een klein geldbedrag weggenomen.


Men is binnengekomen door een raam te forceren. De politie stelt een onderzoek in.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --