Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van mishandeling met twee slachtoffers (extra bericht)
Datum: 4-07-2009
Tijd bericht: 16:11
Plaats: Weert
De politie is dringend op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks tien over drie plaatsvond op de Beekstraat. Daarbij raakten twee mannen uit Weert gewond. Het gaat om een 28-jarige en 37-jarige man. De politie heeft een 23-jarige man uit het Belgische Molenbeersel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij zit vast en is in verzekering gesteld.

In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met getuigen die meer duidelijkheid kunnen verschaffen over wat er is gebeurd. De twee slachtoffers liepen voor zover nu bekend in de buurt van het uitgaansgebied in dezelfde richting als de verdachte, waarna ze op enig moment werden mishandeld. Ze liepen alle twee verwondingen op in hun gezicht. Een van hen werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis, maar daar is hij inmiddels uit ontslagen.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen met de recherche in Weert via telefoonnummer 0900-8844. Tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.