Mojo Concerts

Lenny Kravitz "Love Revolution Tour"

Meteen met zijn eerste plaat Let Love Rule maakte Lenny Kravitz duidelijk dat alles bij hem om liefde draait. Liefde voor oude soul en funk, liefde voor Jimi Hendrix en al die andere muziekgrootheden. Nu zon twintig jaar na dat fantastische debuutalbum is het met zijn laatste album tijd voor een heuse liefdesrevolutie. Op Its Time for a Love Revolution viert de onvoorwaardelijke liefde voor muziek nog altijd hoogtij.

Na de succesvolle show in de Heineken Music Hall eerder dit jaar, komt de charismatische alleskunner volgende zomer terug naar Amsterdam voor een openluchtconcert in het Amsterdamse Westerpark. Sluit je aan bij zijn revolutie op 4 juli. Leve Lenny, leve de liefde!

Aanstaande donderdag 27 november om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 28 november 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Lenny Kravitz te bestellen via www.livenation.nl/lenny_kravitz, maximaal 8 kaarten per persoon.

Artiesten
Lenny Kravitz Voorprogramma: Support act nog niet bekend Zie ook
http://www.liveatwesterpark.nl
Datum Shows
4 jul 2009
Lenny Kravitz "Love Revolution Tour"
Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam
Bestel tickets
artiest(en) Lenny Kravitz
voorprogramma Support act nog niet bekend
aanvang 20:00 uur
start voorverkoop za, 29 nov 2008
entree 59.00

Over Mojo Over Live Nation Business 2 Business AlgemeneVoorwaarden Colofon
©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company