Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

AGNES VERVANGT VERHINDERDE DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG OP MAIN STAGE

TMF AWARDS

Amsterdam, 17 juni 2009

De Zweedse zangeres Agnes, momenteel wereldwijd hoog in de hitlijsten met 'Release Me', vervangt op 4 juli a.s. De Jeugd van Tegenwoordig op het hoofdpodium van de TMF Awards. Wegens buitenlandse verplichtingen zal De Jeugd van Tegenwoordig dit jaar niet aanwezig zijn bij de TMF Awards.

Agnes won de tweede editie van de Zweedse versie van Idols en is sindsdien één van de bekendste en meest verkopende vrouwelijke artiesten van Zweden. Maar ook buiten Zweden gooit Agnes hoge ogen. Ze staat momenteel in de top 3 UK Radio Airplay Chart en in Nederland scoort ze, na 'On and On' haar tweede grote hit met 'Release Me'.

Line-up verschillende podia
Na de opening van Armin van Buuren, zullen de Black Eyed Peas, Esmée Denters, Agnes, VanVelzen en Chuckie een optreden op het Main Stage verzorgen. Zangeres eliZe, Vato Gonzales, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Quintino, DJ Patrick en Amir Charles maken hun opwachting op TMF Dance Stage by Hollywood Music Hall Rotterdam. Op TMF Pure Stage by Topnotch staan DIO & Friends, Kempi, Darryl & Sjaak, theFringe, the Flexican, Winne en Jayh.

www.tmfawards.nl


- EINDE BERICHT -