Gemeente Echt-Susteren


18e âNiederrheinischer Radwandertagâ

Fiets mee met het grensoverschrijdende fietsevenement voor de hele familie. Met 5000 posters en 125.000 folders start de komende dagen de promotiecampagne voor de â18e Niederrheinischer Radwandertag tussen Rijn en Maasâ. Op zondag 5 juli 2009 kan er weer vanuit 47 gemeenten in de Duitse Niederrhein en de aangrenzende Nederlandse regio gefietst, maar ook gewonnen worden.

Â

Vanaf 10.00 uur kan de deelnemende fietser van Millingen aan de Rijn tot Dormagen en van Roermond tot Hamminkeln op 63 bewegwijzerde rondgaande fietsroutes (35 â 80 km), met een lengte van in totaal meer dan 3.000 km, de landschappelijke schoonheid van het fietsparadijs tussen Rijn en Maas ontdekken.

Â

Op alle startpunten ontvangt de deelnemer een gratis startkaart en met 3 verschillende stempels kan deze deelnemen aan de tombola, met aantrekkelijke prijzen, die op alle startplaatsen om 17.00 uur plaatsvindt. Bovendien bieden talrijke start- en eindpunten deze dag, de eerste zondag in juli, van 10.00-17.00 uur een uitgebreid programma met muziek, activiteiten, informatie en gastronomie.

Meer informatie

In het gemeentehuis en de VVV kunt u folders krijgen met meer informatie over de aangeboden fietsroutes en lokale programmaâs. De start en finish van de fietstocht vindt in onze gemeente plaats op de Plats bij het VVV kantoor.

Â

Â

Â