Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 05-07-2009

Politie houdt psychisch verwarde vrouw aan bij verkeersincident

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagmorgen rond 09.45 uur op de Laan van Brabant een 70-jarige Roosendaalse vrouw moeten aanhouden. De psychisch verwarde vrouw reed door een afzetting die was gemaakt vanwege een oliespoor op de weg dat door de brandweer werd opgeruimd. Toen een agent de vrouw alsnog tot stoppen maande, reed ze met lage snelheid tegen zijn benen aan. Het lukte de agent de autosleutels uit het contact te halen. De vrouwe reageerde vervolgens erg agressief en verward. Ondanks verwoede pogingen van agenten om haar rustig te krijgen, bleef ze recalcitrant en pakte ze haar rijbewijs af van een agent die dat document juist gevorderd had. Uiteindelijk bleef er geen andere oplossing over dan de vrouw te arresteren, waartegen zij zich hevig verzette. Op het bureau werd direct geprobeerd een goed beeld te krijgen van de lichamelijke en psychische toestand van de vrouw. Een gealarmeerde arts besloot dat de vrouw lichamelijk niets mankeerde. Een psychiater was echter van mening dat de Roosendaalse gedwongen moest worden opgenomen in een psychiatrische instelling. Dat is vervolgens ook gebeurd.

Roosendaler betrapt met drank en drugs in zijn auto

ROOSENDAAL: Een 50-jarige automobilist uit Roosendaal is zondagmorgen aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Bovendien werd in zijn auto nog diverse drugs gevonden. De man werd rond 02.30 uur op de Van Beethovenlaan gecontroleerd. Hij blies 465 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. In de auto werd een blokje hasj van 36 gram, één gram coke en wat hennep aangetroffen. De Roosendaler mocht mee naar het bureau; tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Dronken knul vernielt auto en scooter in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmorgen tegen 04.00 uur op de Burgemeester Prinsensingel een 17-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden. De jongen, die behoorlijk dronken was, vernielde daar een autospiegel en gooide een scooter om die daardoor beschadigd raakte. Een getuige had alles gezien en belde de politie. Op het bureau konden agenten geen goede verklaring van verdachte afnemen in verband met zijn dronkenschap.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 05-07-2009 9:23 | © Regio Midden en West Brabant |