Politie Brabant-Noord

Invorderen rijbewijs

Regio, 05-07-2009

Gennep - Een 19-jarige Bosschenaar werd zaterdagavond rond 23.00 uur aangehouden op de Brabantweg omdat hij met drank op achter het stuur zat. De beginnend bestuurder bleek ruim 5 keer teveel gedronken te hebben. Omdat de man zijn rijbewijs niet bij zich had, is zijn auto gestald op het politiebureau. De man krijgt de auto terug als hij zijn rijbewijs komt inleveren, en iemand met een geldig rijbewijs meeneemt om de auto te verplaatsen.

Veghel - Een 18-jarige man uit Sint-Oedenrode moest zondagmorgen rond 01.00 zijn rijbewijs inleveren. De beginnend bestuurder had ruim 5 keer teveel gedronken. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Heeswijk Dinther - De politie heeft zondagmorgen rond 02.00 uur een 31-jarige man uit Litouwen aangehouden op de Morgenstond. De man viel op door zijn rijgedrag. Hij reed erg langzaam, slingerend en met groot licht over de weg. De man rook naar drank. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse. Niet meewerken aan een ademanalyse is een misdrijf. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Oss - Een 38-jarige Ossenaar werd op de Kastanjelaan aangehouden voor rijden onder invloed. Hij bleek ruim 5 keer teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.