Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 05-07-2009

Politie houdt agressieve Pool aan

DORST: De politie heeft zaterdagavond rond 23.15 uur een 23-jarige Pool aangehouden in een pension aan de Rijksweg. Hij wordt ervan verdacht twee landgenoten - een 30-jarige vrouw en een 45-jarige man - te hebben mishandeld tijdens een ruzie. De emoties liepen hoog op. Toen agenten ter plaatse kwamen, hadden zich enkele tientallen mensen verzameld in de tuin van het pension. De verdachte zou met
karatetrappen om zich heen hebben geschopt. Eerder op de avond was de politie ook op het adres geweest na klachten over (geluids)overlast. De Pool is ingesloten op het bureau.

Man uit Hooge Zwaluwe verdacht van vrijheidsbeneming vrouw

HOOGE ZWALUWE: Een 36-jarige man uit Hooge Zwaluwe is zondagmorgen kort na 02.00 uur aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw tegen haar wil te hebben vastgehouden zaterdag. De vrouw zou de hele dag op een stoel hebben moeten blijven zitten. Ze zag naar eigen zeggen zondagmorgen rond 00.00 uur kans te vluchten toen ze naar het toilet ging en zocht hulp bij een buurtbewoner. Haar man is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Hij ontkent de beschuldigingen, volgens hem was zijn vrouw vrij om te gaan en staan waar ze wilde. Voor de vrouw en hun kinderen wordt hulpverlening ingeschakeld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 05-07-2009 12:29 | © Regio Midden en West Brabant |