Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 05-07-2009

Bejaarde Tilburgse vrouwen slachtoffer van straatroof

TILBURG: Een 79-jarige Tilburgse is zaterdagmorgen rond 11.30 uur van haar handtas beroofd op de Linatestraat. De bejaarde vrouw was juist op weg om boodschappen te doen toen een getinte jongen van circa 1.50 meter met donker haar de tas uit haar handen griste. Daarbij viel de vrouw en liep ze licht letsel aan haar hand en knie op. De straatrover is vermoedelijk weggefietst in de richting van de Europalaan. De politie verspreidde kort na het incident een SMS-Alert. Eventuele getuigen worden opgeroepen zich te melden op 0900-8844.

Later op de dag, zo rond 16.45 uur, werd opnieuw een bejaarde vrouw slachtoffer van straatroof. Een 94-jarige Tilburgse werd op de Abdij van Egmondstraat beroofd van haar tas met portemonnee. De verdachte is een negroïde man van circa 1.75 meter lang; hij reed op een damesfiets met een kinderzitje.

Stappers in Tilburgse binnenstad gedragen zich keurig

TILBURG: Het was gezellig druk zaterdagavond - en nacht in de
Tilburgse binnenstad, vooral door het goede weer waren er veel mensen op de been. Het stappubliek gedroeg zich echter keurig, op een enkel opstootje na. Agenten die waren belast met horecatoezicht, hebben dan ook geen enkele aanhouding hoeven te verrichten.

Ruzie op afstudeerfeestje resulteert in aanhouding

TILBURG: De politie heeft zondagmorgen rond 04.30 uur een 25-jarige man uit Abbekerk aangehouden wegens mishandeling van een 23-jarige Tilburger. De verdachte gaf de Tilburger enkele kopstoten op een afstudeerfeestje in een woning aan de Nijverstraat. De man was kennelijk boos dat het bier op was en hield het slachtoffer daarvoor verantwoordelijk. De verdachte is ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 05-07-2009 13:01 | © Regio Midden en West Brabant |