Politie Noord- en Oost Gelderland
Lochem - Onder invloed achter stuur


De politie heeft zaterdag 4 juli een 42-jarige man uit Neede aangehouden voor het rijden onder invloed. De man bleek een alcoholpromillage van 1,66 te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Agenten zagen de man omstreeks 22.30 uur met hoge snelheid rijden op de Zwiepseweg in Lochem. De man kreeg een stopteken en moest blazen. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken waarop hij werd aangehouden. Op het politiebureau werd een ademanalyse uitgevoerd, hieruit bleek een alcoholpromillage van 1,66. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Lochem - Man weigert medewerking ademanalyse


De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 5 juli een 63-jarige man uit Barendrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hiervoor krijgt hij proces-verbaal. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Agenten lieten de man omstreeks 01.20 uur blazen op de Albert Hahnweg in Lochem. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau weigerde hij alle medewerking aan de te houden ademanalyse. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Voorst - Bekeuring voor foto's maken op naaktstrand


Een 65-jarige man uit Apeldoorn is zaterdag 4 juli staande gehouden door mensen op het naaktstrand in Voorst nadat hij foto's aan het maken was op het naaktstrand. De man werd omstreeks 16.50 uur overgedragen aan de politie en naar het politiebureau overgebracht. Hij kreeg een bekeuring van 90 Euro.


EINDE BERICHTEN



---- --