Socialistische Partij

SP samen met bewoners van Het Woud voor leefbare wijk


03-07-2009 * De afgelopen maanden zijn we geregeld in het Woud geweest.Bij deze bezoeken werden we door diverse bewoners gewezen op het feit dat de wijk er op achteruit gaat en dat men zelfs overweegt om elders te gaan wonen. Natuurlijk hebben we dit als SP opgepakt en zijn we in overleg gegaan met o.a. de Gemeente en Brabant Wonen om gezamelijk tot een oplossing te komen.

Tijdens dat overleg kwamen we tot de conclusie dat we alleen maar iets kunnen als er ook daadwerkelijk klachten bekend zijn. Vervolgens zijn we als SP de buurt ingegaan en hebben we een brief in de bus gedaan met de oproep om deze in te vullen.De volgende dag hebben wij deze brief weer opgehaald.

We werden gesterkt in ons vermoeden door de vele ingevulde brieven. Er zijn zelfs een 20-tal bewoners die ook mee willen helpen met het uitvoeren van plannen om te komen tot een leefbare wijk. Samen met deze mensen willen we 8 juli a.s. om 19.30 uur bijeenkomen in de Iemhof. Op deze avond zal ook een vertegenwoordiger van de Gemeente, de Wijkraad, een handhaver en de Bouwvereniging aanwezig zijn. Gekeken zal worden wat de diverse partijen kunnen doen.