Mojo Concerts

Anouk live at Westerpark

Vorig jaar was hét jaar van Anouk. Ze stond o.a. twee keer in een uitverkocht GelreDome, verkocht drie keer de HMH uit en zette ook nog de Alpha tent op Lowlands op zijn kop. En met bijna 80.000 verkochte kaarten is Anouk de best verkopende artiest van Mojo Concerts in 2008. Heb je Anouks concerten van vorig jaar gemist? Of wil je graag nog een keer genieten van haar krachtige stem en ijzersterke teksten? Dan is dit je kans: Anouk deze zomer Live at Westerpark!

Anouk wordt al jaren beschouwd als de beste zangeres van Nederland. De schoorsteenmantel van de blonde stoot staat inmiddels tjokvol met belangrijke prijzen als diverse European MTV Awards, Edisons, een Gouden Harp, TMF Awards en 3FM Awards. Geen wonder dat Anouk koos voor Who's Your Momma als veelzeggende titel voor haar laatste album. Catchy en een tikkeltje arrogant, al zegt ze het zelf. Maar het is zo: of je haar muziek goed vindt of niet, je kunt er niet om Anouk heen.

3FM presents
Anouk
Zondag 5 juli 2009
Westerpark - Amsterdam
Entree: ¤42,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start donderdag 10.00 uur aanstaande via www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45cpm). Tevens zijn verkrijgbaar Tickets de Luxe met gegarandeerde toegang tot het eerste vak en vele extra's.