Ingezonden persbericht



13 juni 2009

Persbericht

Eddie Bakker geeft Bijbelstudies in Zelhem

Van 5 tot
en met 10 juli geeft Eddie Bakker
bijna dagelijks een Bijbelstudie over 'De werking van Gods Geest in het leven van Jozef'. De Bijbelstudies vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen, zowel mensen op het park als daarbuiten, is hierbij van harte uitgenodigd.

Eddie spreekt deze week over Jozef uit het Oude
Testament. Hoe Jozef tijdens zijn leven wordt geleid door Gods Geest is een boeiend verhaal waar mensen veel van kunnen leren. Jozef maakt allerlei ontberingen mee en door die ervaringen wordt zijn karakter verder gevormd en bijgeschaafd.

Eddie
Bakker
begint de week in Zelhem met het leiden van
de gezinsdienst op zondag 5 juli om 19.00 uur met medewerking van Fire & Gold. Fire & Gold is een familie van vurige aanbidders die deze avond vullen zonder vastomlijnd programma. Deze avond vindt ook op zaterdag 4 juli om 20.00 uur plaats. Iedere bijeenkomst is anders.

Vervolgens
geeft Eddie Bakker
op maandag 6 juli, woensdag 8 juli en vrijdag 10 juli voor jongeren van 13
- 25 jaar Bijbelstudies van 10.15 uur tot 11.30 uur. Op dinsdag 7 juli en donderdag 9 juli geeft hij om 10.15 uur Bijbelstudies voor volwassenen. Na deze laatstgenoemde studies kunnen gasten onder genot van een bak koffie (¤ 0,75) nog even napraten. De studies zijn gratis te volgen.

Eddie is
in 1988 als zendeling vanuit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen. God had door Genesis 31:3 tot zijn hart gesproken: ,,Keer terug naar het land van je vaderen! Ik zal met je zijn.'' Daarop is hij met een aantal medewerkers in Nederland begonnen om de boodschap van het kruis van stad tot stad te verkondigen.

Later leidde God hem om een boerderij in Nordhorn (Duitsland) aan de Nederlandse grens te huren. De boerderij is 12 jaar als zendingsschool gebruikt. In 1997 stichtte hij met zijn vrouw de 'Christengemeinde Nordhorn'( href="http://www.christengemeinde.com" target="_blank" www.christengemeinde.com
) waarin Eddie momenteel de leidende oudste is. De zendingschool werd omvormd tot bijbelschool die onderdeel uitmaakt van de plaatslijk gemeente aldaar.

De
Bijbelstudies van Eddie
Bakker zijn gratis te bezoeken, al vindt er wel een collecte plaats. Meer informatie kan ook worden gevonden op www.betteld.nl. Vakantiepark en
conferentiecentrum De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht