Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JUNGLE-LUNCH MET NICK JR-HELDEN DORA EN DIEGO IN EXPEDITIE ECODROME ZWOLLE

Tekenfilmfiguren bezoeken themapark tijdens Jungleweken in zomervakantie

Zwolle, woensdag 17 juni 2009 - Met je favoriete tekenfilmmhelden lunchen in de jungle klinkt als een bijna onhaalbare droom, maar in Expeditie Ecodrome Zwolle kan die zomaar werkelijkheid worden. Op zondag 5 en zondag 12 juli bezoeken Dora en Diego, bekend van de tekenfilms op Nick Jr., het park om samen met hun fans te lunchen. Helemaal toevallig is de aanwezigheid van het duo niet: net als Dora en Diego dat doen in hun tekenfilms, gaan hun fans in Expeditie Ecodrome Zwolle op avontuur in de jungle.

Dora en Diego komen naar de Jungleweken in Expeditie Ecodrome Zwolle. Van 4 juli tot en met 6 september kunnen kinderen alles te weten komen over het leven in de jungle en de inwoners hiervan: aapjes, slangen maar ook tropische insecten zoals miljoenpoten en flappentakken. Ook kunnen zij peddelen door het moeras en een speciale jungletocht door het park maken. Tevens hoopt het park de komende weken verschillende nieuwe junglebewoners te verwelkomen. Diverse dieren zijn namelijk in verwachting, waaronder de kaaimannen en de aapjes.

Jungle-lunch
Hoogtepunt van de Jungleweken is de mogelijkheid om met Dora en Diego te lunchen. De bekende tekenfilmfiguren bezoeken het park op 5 en 12 juli. In restaurant Het Basiskamp kunnen kinderen en volwassen met het duo lunchen. Tegen betaling van ¤ 5 (excl. reguliere entreeprijs) kunnen kinderen aanschuiven bij de lunch. Volwassenen betalen ¤ 7,50. RReserveren voor deze lunch is gewenst en kan via info@ecodrome.nl. Na reservering ontvangt men een bevestiging. Na de lunch maken Dora en Diego een wandeling door het park. Expeditie Ecodrome Zwolle (Willemsvaart 19, Zwolle) is tijdens de Jungleweken dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op alle zondagen in juli en augustus zijn er ook roofvogelshows.