Gemeente Delft

Tentoonstelling en wedstrijd Natuurfotografie Delft

Zondag 5 juli tot en met 26 juli 2009 is de tentoonstelling 'Natuurfotografie in en om Delft' te zien in Natuur- en milieucentrum De Papaver. Leden van de Vereniging van Natuurfotografen West geven met natuurfoto's hun impressie van de natuur in en om Delft.

Kunst en natuur zijn nauw verweven met elkaar. Soms lijkt de natuur zelfs wel kunst. Dit thema staat centraal tijdens de tentoonstelling. Leden van de vereniging Natuurfotografen West zijn gevorderde tot ver gevorderde amateurs en (semi-)professionals met als motto

"Verstoring van de natuur moet vermeden worden en het welbevinden van de natuur gaat vóór het maken van een foto".

De tentoonstelling wordt op 5 juli 2009 geopend om 13.30 uur in het Natuur- en milieucentrum de papaver. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Natuurfotografiewedstrijd
Tijdens de tentoonstelling organiseert de gemeente ook een natuurfotografiewedstrijd. U kunt vanaf 5 juli uw eigen impressie van de natuur in de Delftse Hout geven door een uitgeprinte foto in te leveren bij de receptie van Natuur- en milieucentrum De Papaver, Korftlaan 6. Vermeldt aan de achterzijde uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres. De foto's worden tijdens deze periode op een wand in de tentoonstellingsruimte tentoongesteld. Na 26 juli kiest een deskundige jury een prijswinnaar. Deze krijgt thuis bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De Papaver is bereikbaar met bus 80 en 82 (Ikea) die stopt op de hoek van de Korftlaan. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur; zondag van 13.30 - 16.30 uur. Zaterdag gesloten. In de periode van 13 juli tot en met 22 augustus is de papaver ook op maandag en dinsdag gesloten. De toegang is gratis.

Voor meer informatie: tel. 015-2197977 of e-mail: papaver@delft.nl