Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.25 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 10.05 uur op Ned. 2.
Zaken Opsporing Verzochtdinsdag 7 juli 2009

* Tilburg: Dodelijke schietpartij

* Arnhem: Vermissing Henk Peters

* Maastricht: Mishandeling

* Wanssum: Winkelinbraak

* Heerenveen: Inbraak garagebedrijf

* Spaubeek: Moord Marie-José Mullens

* Resultaten uitzending 30 juni en opgeloste zaken

Tilburg: Dodelijke schietpartij
Vlakbij een lagere school in de Tartinistraat in Tilburg, waar rond 17.10 uur nog kinderen waren, vindt vrijdag 5 juni een schietpartij plaats. Het slachtoffer is de 45-jarige Frans Loomeijer.

Arnhem: Vermissing Henk Peters
Sinds woensdagavond 29 april wordt de 41-jarige Henk Peters uit Doorwerth vermist. De hobbyfotograaf bezocht die avond het optreden van Kane op de Markt in Arnhem. De politie houdt er ernstig rekening mee dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Spaubeek: Moord op Marie-José Mullens
Op vrijdag 15 mei, rond 07.00 uur, wordt de 56-jarige lerares Marie-José Mullens vermoord gevonden in haar huis. Het stoffelijk overschot van Marie-José wordt gevonden door de brandweer die bezig is de brand te blussen die op dat moment in Marie-José's huis woedt.

Overige zaken
Maastricht: Mishandeling
Tijdens de Dance Valley op de Markt in Maastricht op zondagmiddag 24 mei worden de eigenaar van grandcafé 't Mooswief en zijn zoon mishandeld door twee mannen die zonder te betalen weg willen lopen. De eigenaar houdt aan de vechtpartij een gebroken neus over en zijn zoon raakt gewond aan zijn rug. De mishandeling en de daders staan op bewakingsbeelden.

Wanssum: Winkelinbraak
In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 november 2008, rond 02.55 uur, is er ingebroken in een z.g. Boerenbond winkel in het Limburgse Wanssum. De twee daders zijn duidelijk herkenbaar op bewakingsfoto's te zien.

Heerenveen: Inbraak garagebedrijf
In de nacht van zaterdag 15 november zondag 16 november 2008 is er in Heerenveen ingebroken bij een garagebedrijf op het businesspark. De inbrekers komen naar binnen door eerst het alarm onklaar te maken en vervolgens de ramen te forceren.