Gemeente Uithoorn

Vanaf 1 juli vrijwilligersverzekering Uithoorn actief

7 juli 2009
De gemeente Uithoorn vindt het belangrijk dat vrijwilligers goed zijn beschermd en voldoende ondersteund worden. De gemeente heeft daarom met ingang van 1 juli 2009 de VNG Vrijwilligersverzekering bij Centraal Beheer.

Voor wie?

Deze verzekering is bedoeld voor alle vrijwilligers in Uithoorn en De Kwakel die in organisatorisch verband onverplicht en onbetaald vrijwilligerswerk doen. Onlangs is de verzekering gewijzigd en verbeterd. Daardoor vallen ook mantelzorgers onder de dekking van de Ongevallen- en persoonlijke eigendommenverzekering.

Maatschappelijke stages, vrijwillige politie en vrijwillige brandweer vallen niet onder de dekking van deze verzekering.

Informatie over de VNG vrijwilligersverzekering

Op de website www.wmo.uithoorn.nl staan een samenvatting van de VNG vrijwilligerspolis (dekkingsoverzicht) en de meest gestelde vragen over de VNG vrijwilligerspolis.

Steunpunt vrijwilligerswerk Uithoorn

Uithoorn kent sinds 1 januari ook weer een Steunpunt Vrijwilligerswerk. Voor bemiddeling door of informatie over dit steunpunt kunt u contact opnemen met Marije van Overbeek (coördinator), telefoon: 06 - 20730223 of e-mail: moverbeek@cardanus.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.vrijwilligerscentrale.cardanus.nl ^

* Website WMO>>

* e-mail Cardanus>>

* Vrijwilligerscentrale>>

Website statistieken, LetsStat X9