Maatoplossing T-Mobile voor zakelijk bellen van vast naar mobiel.

07/07/2009 12:22

T-Mobile

T-Mobile introduceert maatoplossing voor zakelijk bellen van vast naar mobiel.


- Onbeperkt bellen van vaste naar mobiele T-Mobile nummers binnen een bedrijf voor een vast bedrag per maand.


- Maandbedrag afgestemd op benodigde capaciteit en grootte van het bedrijf.


- Volledig te integreren met het bestaande bedrijfsnetwerk.


- Telefooncentrale op afstand als extra service voor kleinere bedrijven.


- Aangeboden via toekomstvaste IP-technologie.

T-Mobile vernieuwt de dienst 'Bedrijfsnet Vast-Mobiel'. Vanaf vandaag kunnen zakelijke klanten van T-Mobile voor een vast maandbedrag onbeperkt bellen van vaste aansluitingen naar mobiele nummers van T-Mobile binnen hun bedrijf. De Vast-Mobiel module is er in vijf varianten en daarmee heeft de klant de keuze voor een oplossing afgestemd op de behoefte en omvang van zijn bedrijf. Met de Vast-Mobiel module wordt de bedrijfstelefooncentrale direct gekoppeld aan het mobiele netwerk van T-Mobile waardoor een volledig geïntegreerd bedrijfsnetwerk ontstaat. Als extra service biedt T-Mobile de mogelijkheid de telefooncentrale op afstand te laten beheren via geselecteerde partners. Dit maakt Bedrijfsnet Vast-Mobiel ook aantrekkelijk voor kleinere bedrijven zonder eigen telefooncentrale. Bovendien maakt Bedrijfsnet Vast-Mobiel gebruik van toekomstvaste IP-technologie.

André Suurmond, Directeur Business Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Met het oog op kostenbesparing en efficiency zijn steeds meer bedrijven geïnteresseerd in het samenvoegen van de vaste en mobiele telefonie. Met Bedrijfsnet Vast-Mobiel biedt T-Mobile een op IP-technologie gebaseerde dienst die het mogelijk maakt om dit telefoonverkeer volledig af te kopen. Ook voor kleinere bedrijven is de Vast-Mobiel module aantrekkelijk omdat de kosten worden gebaseerd op de benodigde capaciteit van hun verbinding. Bovendien biedt T-Mobile de mogelijkheid om de centrale te laten beheren door één van de partners met wie wij samenwerken. Hierdoor is het niet nodig om in een eigen telefooncentrale te investeren.'

Vast-Mobiel in combinatie met Zakelijk Optimaal

De vernieuwde dienst Bedrijfsnet Vast-Mobiel is heel eenvoudig af te sluiten bovenop een T-Mobile Zakelijk Optimaal abonnement, in combinatie met de diensten Mobiel-Mobiel en Mobiel-Vast. De kosten voor Vast-Mobiel zijn gebaseerd op de benodigde capaciteit. Zakelijk Optimaal is een voordelig groeps-abonnement voor kleine en grote bedrijven.

Service

Bij Bedrijfsnet Vast-Mobiel is het mogelijk om de telefooncentrale op afstand te laten beheren door één van de geselecteerde partners van T-Mobile. Hierdoor is het ook voor kleinere bedrijven aantrekkelijk om gebruik te maken van de Vast-Mobiel module, omdat er geen investeringen nodig zijn in een eigen telefooncentrale. Voor het vlekkeloos implementeren van de Vast-Mobiel module heeft T-Mobile een speciaal implementatieteam die de klant begeleidt gedurende het gehele traject. Dit is in lijn met de serviceverlening die zakelijke klanten bij T-Mobile gewend zijn, zoals een gespecialiseerde helpdesk met één aanspreekpunt en een uitgebreide online beheer applicatie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.t-mobile.nl