Stichting Opkikker heeft al ruim 35.000 oude mobieltjes verzameld

07/07/2009 13:50

Stichting De Opkikker

Stichting Opkikker is hard op weg om 50.000 oude mobieltjes in te zamelen. Dankzij de steun van duizenden particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen zijn op het kantoor in Almere Haven al ruim 35.000 telefoons binnen. Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker, zegt dan ook "zeer verheugd te zijn" en wil alle betrokken partijen alvast enorm bedanken voor hun enthousiaste inzet. Dagelijks komen er nog eens honderden en soms wel duizenden telefoons tegelijk bij.

Over een aantal weken zal Stichting Opkikker op ludieke wijze de enorme berg met telefoons overhandigen aan haar hoofdsponsor Vodafone Netherlands Foundation, het onderdeel van Vodafone Netherlands dat goede doelen sponsort, gericht op het mede mogelijk maken van sociaal-maatschappelijke initiatieven voor kinderen en jeugd in Nederland. Daniëlle Puma, Manager Vodafone Netherlands Foundation: ,,Wij vinden het werkelijk fantastisch wat Stichting Opkikker de afgelopen periode heeft gerealiseerd en dat er al zoveel mobieltjes binnen zijn! Mede dankzij deze actie, die wij al enkele jaren van harte steunen, is ons recyclingprogramma een groot succes! Vandaar dat wij Stichting Opkikker ook dit jaar weer graag sponsoren met 3,50 euro per ingeleverde telefoon."

Ook na de actie is het mogelijk oude mobiele telefoons in te leveren bij Stichting Opkikker. Kijk voor meer informatie hierover, over de actie en de overige mogelijkheden om het werk van Stichting Opkikker te steunen op www.opkikker.nl of bel met 036-5386660.





http://www.opkikker.nl