MyPoi World geeft een reischeque ter waarde van Euro 1.000 weg

07/07/2009 15:44

MyPoi World B.V.

De afgelopen weken heeft Mypoi World een groot aantal innovatieve navigatie gidsproducten op de markt gebracht, waaronder een vakantiegids, welke 21 reisgidsen in 6 verschillende landen bevat, een Europese campinggids en een Europese LPG-gids.

Met deze gidsen kan de gebruiker met behulp van zijn navigatiesysteem extra informatie verkrijgen, keuzes maken en op eenvoudige wijze navigeren naar leuke plekken die de vakantie dat beetje extra geven. De gidsen bevatten zeer veel informatie in verschillende overzichtelijke categorieën.

Iedere gebruiker die tussen 1 juli en 30 september, 2009 een MyPoi World gidsproduct aanschaft en zich registreert via het meegeleverde programma, maakt kans op een reischeque ter waarde van Euro 1.000. De trekking vindt plaats op 23 oktober a.s.

"Gebruikers van navigatiesystemen en MyPoi gidsen lopen zo het risico in het najaar weer op vakantie te moeten gaan", aldus Frank de Kruiff, medeoprichter van MyPoi World,"

tegen die tijd zullen er zeker nog 20 extra reisgidsen via MyPoi World beschikbaar komen dus om leuke bestemmingen hoeft de winnaar zich straks geen zorgen te maken".

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.mypoiworld.com


Noot voor de redactie:

Over MyPoi World:

MyPoi World is een nieuw bedrijf, actief in de markt van navigatiesystemen en software. MyPoi World heeft tot doel hoogwaardige content en applicaties te leveren aan gebruikers van navigatiesystemen. MyPoi World heeft een softwareprogramma ontwikkeld die de complexiteit van het laden van dergelijke informatie op navigatiesystemen terugbrengt tot een druk op de knop. Sinds oktober 2007 heeft het bedrijf ruim 100 verschillende navigatiegidsen op de markt gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (