KNHS


Plaatsje vrij in KNHS Zomerinstructieweek
8 juli 2009
instructie klein 3.jpg

Er is een plekje vrijgekomen in de Harry's Horse KNHS Zomerinstructieweek voor kinderen tot en met 12 jaar van 27 tot en met 31 juli. Speciaal voor kids tot en met 12 jaar organiseert de KNHS een ontzettend leuke instructieweek, waar je praktisch alles van de ponysport een keertje gaat doen.

Elke dag krijg je twee keer een uur les en ga je natuurlijk springen, dressuur rijden en crossen. Naast de serieuze lessen wordt ook een spelletjesuur met je pony georganiseerd, waarbij de ponyvoetbal niet zal ontbreken. Uiteraard maak je in deze week ook een prachtige buitenrit over de heide van de Veluwe.

Je bent deze week niet alleen met je pony bezig. Je gaat ook lekker zwemmen, spelletjes spelen, toernooien houden en film kijken. Bovendien zullen we testen hoe fit jij bent. Op maandagavond bouwen we een heuse stormbaan en kijken we hoe snel en lenig je bent en of je goed kunt samenwerken met je teamgenoten.
Tijdens deze week zijn er recreatieleiders die niet alleen helpen tijdens de spelletjes, maar je ook kunnen helpen bij het op- en afzadelen en het verzorgen van je pony.

Om te kunnen deelnemen aan deze speciale week mag je niet ouder zijn dan 12 jaar en moet je op het moment dat je je inschrijft minimaal 5 winstpunten in de klasse B dressuur of springen met je pony hebben.

Aanmelden kan met het inschrijfformulier onder www.knhs.nl -> opleidingen -> zomerinstructieweken -> kosten, data en inschrijven.